RESTAURACE

RESTAURACE

01.

Vaříme tradiční a nápaditá jídla české kuchyně podle starých receptů našich maminek a babiček. Pečeme vlastní pečivo, udíme uzeniny, vyrábíme sýry a používáme suroviny od místních farmářů.

BUFET

02.

Zastavte se na procházce, udělejte si zastávku na cyklovýletě nebo si oběhněte od biotopu na něco dobrého a rychlého do ruky. Během letní sezóny máme v provozu bufet s krytou zahrádkou k posezení.

SPECIALITY ŠÉFKUCHAŘE

03.

Vepřové koleno s kostí

Vepřové koleno, velké jako poleno. Ha, ha ha. Konec legrace… Záležitost (a porce) pro opravdové jedlíky i mlsouny. Pořádný kus masa, k tomu čerstvý chléb, hořčice… A samosebou také Dalešické pivo, čerstvé a řízné jako křen!

Svíčková na smetaně

Svíčková. Klasická. Krémová. Na smetaně. Se šesti. Se čtyřmi. Nebo s osmi? S houskovým. S karlovarským. Jemná. Sladší. Navinulá. Hebká. S brusinkami. Se šlehačkou. Poctivá. Vymazlená. Odleželá. Jaká ještě může být? Téměř jakákoliv, ale vždy poctivá. Budeme rádi, když ochutnáte tu naši, přátelé. Dobrou chuť!

Větrník

Náš větrník se ve větru netočí. Náš větrník ale zpravidla velmi rychle mizí – za jakéhokoliv počasí, v jakoukoliv denní, noční či roční dobu. Možná lehce neskromně si troufneme tvrdit, že to je zkrátka VELIKÁ dobrota. Pro malé i velké… Zkrátka – oslaďte si život naším větrníkem i vy!

Scroll to Top